Oeverbescherming Pekelderhoofddiep

Second opinion redt beschoeiing en budget

“Moet de beschoeiing van het Pekelderhoofddiep echt geheel vervangen worden?” vroeg gemeentelijke werkorganisatie De Kompanjie zich af. Het budget was hier niet op berekend. Naast het uitvoeren van de inspectie is de opdracht ook om slimme oplossingen aan te dragen om de beschoeiing in optimale conditie te krijgen op een economisch én duurzaam verantwoorde wijze.  

Verder kijken dan je neus lang is

Er zijn honderden foto’s gemaakt en de beschoeiing is ook onder de waterlijn beoordeeld. De beschoeiing was op veel plekken nog in prima staat. Zo moest op veel plaatsen alleen een dekplank worden vervangen.

Besparing

Door beter en uitgebreider te inspecteren èn een praktisch oog te houden, blijkt dat volledige vervanging niet nodig is. Feitelijk hoeft er maar een klein deel van de beschoeiing vervangen te worden. Beter voor het milieu èn voor het budget.


Samen de eerste stap zetten

U krijgt van ons de eerste stap cadeau. Zonder verplichtingen. Zo krijgt u een reële indruk van onze kennis en kunde. Wij doen niet aan “snelle jongens (m/v)” die alleen het praatje komen houden. Een ervaren inspecteur/adviseur — degene die u ook verder in het traject gaat helpen — is uw gesprekspartner. Zo serieus nemen we u èn inspecties. In samenspraak bepalen we de omvang van een eventuele opdracht. Binnen vijf werkdagen ontvangt u desgewenst daarna een offerte voor stappen 2 tot en met 5.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml